X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Häng med UA på Aktiespararnas presentation med Thule Group och Agnetha Jönsson, analytiker på DI

Starttid: 
29 augusti, 2019 - 18:30
Sluttid: 
29 augusti, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Kockum Fritid Västra Varvsgatan 8, Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
VIKTIGT VID ANMÄLAN. SKRIV "UA MEDLEM" FÖR ATT BLI REGISTRERAD PÅ EVENTET DÅ VÅRA MEDLEMMAR INTE SYNS I AKTIESPARARNAS REGISTER.

ANMÄLNINGSLÄNK: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/thule-group-enda-presentationen-i-skane-och-agnetha-jonsson-analytiker-pa-di

För Thule Group handlar allt om att göra det enkelt att leva ett aktivt liv.

Hur går börsen i höst? Agnetha Jönsson-tidigare bl a chefredaktör på Aktiespararen - analyserar och ger några tips.

Program

18.30  Hur går börsen i höst? Vilka är de bästa bankaktierna och hur ska man tänka när lågkonjunkturen kommer? Det och många andra aktuella ämnen kommer Agnetha Jönsson att ta upp under kvällen. Självklart bjuds det även på aktietips. Agnetha är i dag analytiker på Dagens Industri och var tidigare chefredaktör på Aktiespararen. Hon har också många års erfarenhet från finansbranschen bland annat som aktiemäklare och rådgivare. 

19.20 Paus - Fika med kaffe/te och en god smörgås samt en hel den mingel.

19.45 Thule Group 
Thule Group grundades 1942 av familjen Thulin, då Erik Thulin satte namnet Thule på en s.k. gäddsax (ett fiskeredskap) som han konstruerade och började sälja. På 1960-talet koncentrerade man sin verksamhet på bilrelaterade produkter som skulle göra det enklare för människor att ta med sig olika sorters utrustning på och i bilen, bland annat skidhållaren.

Idag är Thule en framgångsrik världsledande koncern som finns representerad i världens alla hörn - med produkter som gör det enkelt för människor att ta med sig allt de bryr sig om – säkert, tryggt och med stil.

 Marknadsledare bl.a. inom kategorierna takräcken, takboxar och cykelhållare till bilen, samt kameraväskor och cykelvagnar.

2018 års nettoomsättning var 6,5 miljarder kronor

Thule Group presenteras av VD Magnus Welander

 Ca 21.00 avslutas  med en utlottning på deltagarkorten.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: