X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Häng med UA Norrköping

Starttid:  17 april, 2018 - 18:00
Sluttid:  17 april, 2018 - 20:00
Typ av av aktivitet:  Träff
Plats:  Världens bar, Norrköping
Det är dags för vårens hetaste inslag "After Börs" igen!

Vi som gillar aktier "after workar" inte....vi "after börsar"!
Den 17 april är det häng igen på världens bar där vi träffas och pratar investeringar, börs, eller annat av intresse. Ett utmärkt tillfälle att träffa likasinnande och prata aktier! Känner du dig osäker på något är det bara fråga! Och vill du inte fråga är det helt okej att bara komma och lyssna på andra! 

Vi brukar vara en härlig mix tjejer och killar i varierande åldrar som ses, alla är så välkommna! 
På världens bar finns det mat och dryck till självkostnadspris. 

OSA gärna ditt deltagande här eller genom eventet på Facebook @UAnorrköping (https://www.facebook.com/UAnorrkoping/). Och du....anmälan är givetvis inte bindande, den är bara till för att vi ska kunna uppskatta ungefär hur många som vill hänga med oss. 

Vi ses den 17E!! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: