X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Hållbara investeringar – utmaningar, möjligheter och dilemman med AMF

Starttid: 
20 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
20 april, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Kvällsföreläsning med Tomas Flodén, investeringschef på AMF. Vi kommer att prata om deras syn på utmaningar, möjligheter och dilemman kring hållbara investeringar!

Vi på Unga Aktiesparare Stockholm City kommer på tisdagen den 20:e april mellan kl.18-19 ha ett webinar med Tomas Flodén, investeringschef på AMF, där vi bland annat kommer att prata om deras strategi kring hållbara investeringar. Detta kommer bli ett otroligt lärorikt event du inte vill missa!

AMF är ett försäkringsbolag som erbjuder pensionsförsäkringar med fokus på kollektivavtalade tjänstepensioner. De har 4 miljoner kunder och ett förvaltningskapital på 715 miljarder kronor. AMF arbetar helt utan eget vinstintresse och är en av de största ägarna på Stockholmsbörsen

I slutet av webbinariet kommer det finnas möjlighet att ställa frågor till Tomas. Man kan även mejla frågor i förhand till stockholmcity@ungaaktiesparare.se så besvaras de i slutet av föreläsningen.

En länk till eventet kommer att mejlas ut en timme innan eventets start.

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.