X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundkurs - så blir du rik!

Starttid: 
4 december, 2019 - 19:15
Sluttid: 
4 december, 2019 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Medborgarskolan, Hans Michelsensgatan 6A, 211 20 Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu är det äntligen dags för första delen i UA Malmös utbildningsserie! Vi ger dig verktygen för att bli rik!

Vill du lära dig mer om sparande och hur du kan få mer avkastning på dina pengar? Vill du lära dig mer om olika sparformer? Välkommen till en inspirerande grundläggande utbildning. Du behöver inga förkunskaper för denna utbildning. I slutet av utbildningen kommer du att kunna få praktisk hjälp med att komma igång med att t.ex. öppna konto. 

Detta är första delen i UA Malmös utbildningsserie. Anmälan sker separat till varje tillfälle och man behöver inte gå alla tillfällen. Första delen är öppen för alla, del 2 & 3 är medlemsexklusiva. Antalet platser är begränsade.

Tid: 19.15 - 21.00
Plats: Medborgarskolan, Hans Michelsensgatan 6A, 211 20 Malmö. 

Lägg till i din kalender.

11/12 - Del 2: Att analysera bolag - fundamental analys. 
18/12 - Del 3: Att analysera bolag - teknisk analys.

 

Vi belastar en no-show-avgift på 100 kr för de som inte kommer till eventet eller har avanmält sig vid eventets start. Avanmälan skickas på mejl till malmo@ungaaktiesparare.se.

 

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 10
Reservlista: 29

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30