X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundkurs för nybörjare - Lär dig köpa aktier och fonder

Starttid: 
24 november, 2022 - 18:00
Sluttid: 
24 november, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Luleå tekniska universitetet - A109
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Kom till UA-Luleås grundutbildning och lär dig köpa aktier och fonder.

Unga Aktiesparare Luleå bjuder in dig till ett utbildningstillfälle där du på 70 minuter får grundläggande kunskaper för att börja investera och ta nästa steg i din ekonomi. Det krävs inga förkunskaper för att kunna delta, utan du är där för att lära.

Lär dig spara i aktier och fonder och få möjlighet att vinna ett års medlemskap i Unga Aktiesparare!

Under kursen kommer vi prata om:

•    Vad är en aktie/fond?

•    Vad behövs för att investera? 

•    Krig, inflation, stigande räntor, energikris. Är det verkligen den rätta tiden för att börja spara, köpa aktier och fonder?

Under kursen kommer du få möjlighet att ställa frågor till en specialist som jobbar med Sparandet varje dag och vi visar hur du sparar och investerar för att nå dina sparmål. Det är gratis att delta och öppen för alla upp till 29 år, oavsett om du är medlem i Unga Aktiesparare eller inte.

Ta med dina vänner, spendera din kväll med nytta och lär dig att investera - vi bjuder på fika! Anmäl dig här nedanför för att för att kunna få möjlighet att vinna:

- Årsmedlemskap i Unga aktiesparare (värde 300 kr)

- Böcker om investering

- Godibag (värde 200 kr)

Anmäl mig

Platser: 40
Anmälda: 7

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Orysia Sich

Orysia Sich
Mobil:  0706061777
Telefon:  0706061777

orysiasich@gmail.com
40