X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Grundkurs i aktiesparande - Global Money Week *INSTÄLLD*

Starttid: 
23 mars, 2020 - 18:00
Sluttid: 
23 mars, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15, Unga Aktiesparare kansli
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på kom-igång-utbildning!

Denna utbildning har ett fokus på grundläggande aktiesparande och hur du lyckas med ditt sparande. Efter kvällen ska du känna dig motiverad och trygg med att komma igång med ditt sparande. 

Utbildare för denna kväll är Robert Andersson, utbildningsansvarig på Unga Aktiesparare. 

Denna vecka är det Global Money Week, en internationell årlig temavecka vilken ska uppmärksamma ämnet privatekoomi och sunt sparande till barn och ungdomar runt om i världen. 

 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
40