X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

*FRAMFLYTTAD TILL OBESTÄMT DATUM* Föreläsning - Mikael Wallteg

Starttid: 
1 januari, 2021 - 12:15
Sluttid: 
1 januari, 2021 - 13:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Högskolan i Halmstad Beartlingsalen
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Mikael är en av Sveriges mest bokade talare inom karriär och ledarskap. Han förespråkar ett ledarskap som kännetecknas av närhet, passion och engagemang. Genom att leda och kommunicera attraktiva målbilder, skapa förutsättningar för människor att växa och leverera imponerande kundmöten.

Mikael Wallteg som tidigare var vice vd/försäljningsdirektör för Systembolaget hade förmånen att under 16 år få leda linjeorganisationen med över 400 butiker som har 122 miljoner kundmöten om året. En resa som tagit företaget från ett utskällt monopol till Sveriges mest älskade serviceföretag.  

Mikael ska i denna föreläsning avslöja hur Systembolaget tog sig från botten till toppen genom att fokusera på ledarskapet och en värderingsbaserad kultur. Han kommer även delge de framgångsfaktorer som ligger bakom denna fantastiska framgångsresa.

OBS! Du behöver inte vara medlem för att närvara på detta evenemang - alla är välkomna oavsett ålder.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 270
Anmälda: 10
Reservlista: 1

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Rasmus Berg

Rasmus Berg
Mobil:  0703005963
Telefon:  0703005963

Rasmus99berg@gmail.com
270