X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fortnox Årsstämma tillsammans med UA *INSTÄLLT*

Starttid: 
26 mars, 2020 - 14:00
Sluttid: 
26 mars, 2020 - 16:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Fortnox AB, Bollgatan 3 B, Växjö
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Häng med på Fortnox Årsstämma tillsammans med UA

En gedigen besökare på bolagsstämmor eller kanske är det din första stämma? I vilket fall, ta chansen att följa med Unga Aktiesparare Växjö på Fortnox bolagsstämma här i Växjö. 

För att föllja med på årsstämman så behöver du ha en aktie i bolaget. Har du inga aktier i bolaget själv så går det självklart bra ändå, men skriv gärna med detta i anmälan. 

Vi kommer mötas upp utanför Fortnox som ligger på Bollgatan 3 B i Växjö. 
OBS! Sista anmälningsdag både till årsstämman på Fortnox hemsida och till UA 19/3! 

Missa inte detta tillfälle! Vi ses! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 15
Anmälda: 1
Reservlista: 0

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
15