X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagspresentation av Swedish Match och Fabege (18+)

Starttid: 
5 december, 2019 - 17:30
Sluttid: 
5 december, 2019 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Stockholm syd vill välkomna dig den 5 december till en spännande kväll med föredrag från två av stockholmsbörsens jättar!

Först av allt välkomnar vi medlemmarna på gratis fika och mingel. Efter minglet får vi föredrag från Swedish Match som utvecklar, tillverkar och säljer produkter inom bland annat områdena snus, tobaksprodukter och tänd produkter. Efter presentationen så bjud det på enklare tilltugg och mera fika. Slutligen så avslutar Fabege som förvaltar fastigheter i främst kommersiell karaktär koncentrerat till Stockholmsregionen. Ni kommer även att kunna ställa frågor direkt till företagen som kommer göra sitt bästa för att svara på frågor.

 

Schemat är:

17.30 Fika och mingel

18.00 Företagspresentation av Swedish Match

19.00 Tilltugg och mingel

19.30 Företagspresentation av Fabege

20.30 Avslut

 

Viktigt att poängtera är att evenemanget har åldersgräns 18+ och detta är på grund av Swedish Matchs ”under 18: inget nikotin” policy. Därför kommer en id kontroll att utföras.

Vi kommer att ta en no-show avgift på 100kr för de som inte kommer till evenemanget eller som inte avanmält sig minst 24h innan evenemanget.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
45