X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök hos kapitalförvaltaren East Capital

Starttid: 
27 mars, 2019 - 17:30
Sluttid: 
27 mars, 2019 - 18:45
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Kungsgatan 33
Välkomna att följa med Unga aktiesparare till besök hos kapitalförvaltaren East Capital den 27 mars klockan 17:30!

East Capital är en oberoende kapitalförvaltare specialiserad på tillväxt- och frontiermarknader.

Bolaget grundades i Sverige 1997 och har kontor i Dubai, Hong Kong, Luxemburg, Moskva, Oslo, Stockholm och Tallinn.

East Capital förvaltar idag 29 miljarder kronor i noterade och onoterade aktier, samt fastigheter, till en bred kundbas inklusive ledande institutioner.

East Capitals investeringsstrategi baseras på ingående kunskap om marknaderna, fundamental analys och täta företagsbesök. Idag har dem kontor i sju olika länder och investerar i stora delar av Europa och Asien.

Under besöket kommer vi att få en presentation av East Capital, deras syn på marknaden och dagens trender samt svar på våra frågor!

*OBS: No-show avgift om 200kr tas ut vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48h innan utbildningsstart.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
35