X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök Didner & Gerge

Starttid: 
26 februari, 2020 - 17:00
Sluttid: 
26 februari, 2020 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Dragarbrunnsgatan 45
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Lär dig mer om det stora och prestigefyllda fondbolaget Didner & Gerge genom att följa med unga aktiesparare på ett riktigt lärorikt företagsbesök.

Hur får det egentligen till när en fond köper och säljer aktier? Vilka regler måste följas? Hur agerar de i dagens börsklimat? Vad var det som gjorde fondbolaget från Uppsala så stort och känt? Hur får man egentligen en bra avkastning på börsen?

 

Detta är bara exempel på vad man kan kommas lära sig under evenemanget. Man behöver inte vara expert på aktier för att närvara och utvecklas utan det är verkligen öppet för alla. Är det något man inte förstår så är det bara att fråga, och ta gärna med er frågor till besöket som kan lyftas under frågestunden.

 

Helt enkelt ses vi den 26:e feb för ett lärorikt besök hos ett väletablerat fondbolag!

 

Obs antalet platser är begränsade så anmäl dig redan idag och medlemmar erhåller företräde till evenemanget

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 20
Anmälda: 11
Reservlista: 5

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Daniel Roos

Daniel Roos
Mobil:  0709244426
Telefon:  09244426

Roos.daniel1@hotmail.com
20