X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Företagsbesök av FlexQube och Nordisk Bergteknik

Starttid: 
5 april, 2023 - 18:30
Sluttid: 
5 april, 2023 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Tölö församlingshem, Smidesvägen 34, Kungsbacka
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Onsdagen den 5e april bjuder vi tillsammans med Aktiespararna Kungsbacka in till en företagsträff med FlexQube och Nordisk Bergteknik. Evenemanget börjar 18:30 på Tölö församlingshem, Smidesvägen 34, Kungsbacka. Se till att anmäl dig nu för att säkra din plats, vid eventuella frågor så kontaktar ni oss på kungsbacka@ungaaktiesparare.se eller kontaktpersonen; Jir Akalan Mobil: 0761-672773  Mail: akalanjir@gmail.com 

Nordisk Bergteknik är ett aktiebolag  med säte i Göteborg. Bolaget är norra Europas största aktör med ett helhetserbjudande inom berghantering och grundläggning. Koncernen har omkring 1 100 medarbetare och verkar inom två affärsområden: Berghantering och Grundläggning, som i sin tur redovisas i de tre finansiella segmenten Grund Sverige, samt Berg Sverige och Berg Norge. Inom koncernen finns 24 operationella dotterbolag med starka varumärken och lokalt ledande marknadspositioner. De operativa bolag som ingår i koncernen verkar självständigt, men samverkar inom bland annat uppföljning och styrning, inköp, resursfördelning och hållbarhetsaspekter med strävan att realisera synergier och öka skalbarheten. Företaget presentera av deras ekonomichef Johan Lundqvist.

FlexQube Group är ett teknikföretag med huvudkontor i Göteborg med dotterbolag i USA, Tyskland och England. FlexQube erbjuder lösningar för vagnbaserad materialhantering med hjälp av ett patenterat modulkoncept. FlexQube utvecklar och designar skräddarsydda lösningar för både robot- och mekanisk vagnlogistik. Berättelsen om FlexQube startade för över 20 år sedan i Mellansverige av de tre vännerna Per Augustsson, Anders Fogelberg och Christian Thiel. Under sin barndom delade de samma passion – att leka med Lego. Detta innebar att de startade FlexQube med en affärsidé att utveckla och erbjuda ett flexibelt system med ett fåtal standardiserade komponenter för säker, ergonomisk och kostnadseffektiv logistik. Företaget presentderas av deras VD Anders Fogelberg.

Anmäl mig

Platser: 20
Anmälda: 3

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
20