X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning med Cristofer Andersson

Starttid: 
8 maj, 2021 - 10:15
Sluttid: 
8 maj, 2021 - 11:30
Plats: 
Digitalt via Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vi bjuder in Cristofer Andersson till en lördagsföreläsning om börspsykologi!

Den 8 Maj klockan 10.15-11.30 så välkomnar vi på Unga Aktiesparare Halmstad Christofer Andersson till en spännande digital föreläsning om börspsykologi.

Intresset för aktiesparande är enormt och med årets börsuppgångar så är det många som sitter hemma och tänker: hur ska jag tänka eller agera nu?

Christofer Andersson är författaren till succéboken börspsykologi- så blir du en bättre investerare. Vi kommer få en inspirerande föreläsning om hur man sparar på rätt sätt och hur man ska tänka och hantera sin börspsykologi. Vi kommer även få en höra om hans nya bok uppföljaren till börspsykologi: så blir du en bättre investerare nämligen Mer börspsykologi: Mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden. Där kommer han att berätta mer om vilka risker det finns och hur vi ska reflektera kring det. Det bjuds även på olika verktyg vi kan använda oss utav vid olika situationer både när det gäller börsen och privatlivet.

Med hjälp av Christofer Andersson inspirerande böcker så ska vi kunna få en god hjälp på vägen till lyckade och hållbara investeringar.

PASSA PÅ:

I samband med det kommande digitala eventet så har UA i samarbete med Christofer Anderson tagit fram en rabatt till alla våra börspsykologi intresserade. Rabattkoden gäller både för ”Börspsykologi- Så blir du en bättre investerare” och hans nya bok ” Mer Börspsykologi- mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden”. Rabattkoden gäller från 210420-210509.

Klicka på länken för att beställa boken och ange rabattkoden: AKTIESPAR

https://pug.se/produkt/mer-borspsykologi-mentala-verktyg-for-att-overlista-aktiemarknaden/

DETTA VILL NI INTE MISSA!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: