X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föreläsning av Gerteric Lindquist, VD på Nibe Industrier

Starttid: 
22 mars, 2023 - 18:00
Sluttid: 
22 mars, 2023 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via teams
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till en digital föreläsning av ingen mindre än Gerteric Lindquist, VD på Nibe Industrier

NIBE är en global koncern som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Allt startade i småländska Markaryd för 70 år sedan, i en region som är välkänd för sin företagsamhet.

De senaste fem åren har aktien gett en totalavkastning på nästan 500 procent. Under sina 33 år på VD-posten har Gerteric Lindquist tagit bolaget från ett familjeföretag till ett av börsens mest ägda bolag, och han har inga planer på att sluta.
 

Under kvällen kommer Gerteric att gå igenom Nibe som företag, deras verksamhet och självklart hur Nibes framtid ser ut.

Är ni intresserade av Nibe? eller har ni kanske en mer personlig fråga till Gerteric? Missa inte att anmäla er!

OBS! Ni behöver inte vara medlem för att delta på detta event:)

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: