X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Föredrag med Larry Leksell - anmälan via extern länk

Starttid: 
20 februari, 2020 - 18:00
Sluttid: 
20 februari, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Etnografiska museet, Djurgårdsbrunnsvägen 34
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Strålande tider - Hur jag gjorde Elekta till ett världsföretag!

ANMÄL DIG HÄR --> https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/mot-larry-leksell-naringslivsprofil-med-manga-strangar-pa-sin-lyra-torsdagen-den-20

 

Elektas styrelseordförande och huvudägare Larry Leksell besöker Aktiespararna Östermalm/Djurgården. Elekta är ett medicintekniskt företag specialiserat på behandling av cancer och neurokirurgiska sjukdomar.

Grunden till Elekta lades av uppfinningen av Strålkniven, som uppfanns av Larry Leksells far professor Lars Leksell. 

1994 börsnoterades Elekta och har en omsättning på 13 miljarder och drygt 4000 anställda .2005 lämnade Leksell över arbetet som VD och koncernchef för att bli arbetande styrelseordförande och 2013 styrelseordförande.

Leksell med familj har etablerat Bonit Capital, som investerar globalt över olika sektorer med fokus på innovation, hållbarhet och initiativ av den privata sektorn. 

Leksell Social Ventures grundades 2014 med fokus på social innovation inom psykisk ohälsa, utbildning och social integration.

Från 2005 till 2015 var Larry Leksell ordförande i Stockholms stadsmission.

2018 publicerade Leksell biografin boken “Strålande tider- Hur jag gjorde Elekta till ett världsföretag.”

http://www.elekta.com

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: