X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fondspara med hjälp av fondrobotar

Starttid: 
13 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
13 april, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Fondrobotar har på kort tid blivit ett populärt investeringsalternativ. Genom att kombinera mänsklig förvaltning med teknisk precision kan en fondrobot utmana traditionell rådgivning genom lägre avgifter men framförallt bättre förvaltning. Detta event genomförs i samarbete med Fundler

Fondroboten Fundlers medgrundare och förvaltningschef Ulf Ahrner svarar på frågor om hur tjänsten fungerar och förklarar varför man kunnat slå avkastningen hos storbankernas mest populära fonder senaste åren.

Eventet är öppet för alla och kommer att sändas på vår youtubekanal. Anmäl dig nedan för att få påminelse med länk till eventet. 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.