X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fondskolan

Starttid: 
18 maj, 2022 - 18:00
Sluttid: 
18 maj, 2022 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webinar
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du komma igång med ditt fondsparande, eller kanske lära dig mer för att utveckla detsamma? Då är denna utbildningen perfekt för dig!

Nu bjuder vi in till en helkväll om fonder, något som inte får missas. Under kvällen bjuder vi både på hela sparinspiration samt intressant fondkunskap.

Kvällens talare:

- Philip Scholtzé, Sparekonom på Fondbolagens Förening, kommer att prata om fonder och speciellt fokusera på Småbolagsfonder. Philip är även hedersmedlem Unga Aktiesparare efter många års engagemang inom förbundet som bland annat vd (2016 - 2018) och förbundsordförande (2018 - 2021).
- Johan Swahn, Förvaltare av Nordea Global Stars, kommer prata om hur det är att jobba som aktiv fondförvaltare på den globala marknaden och hur man hittar de bäst presterande bolagen som dessutom vill jobba för en bättre framtid. Hur gör man och vad kollar man på egentligen?

Du som deltagare kommer inte att synas med bild eller ljud men vi ser gärna att du ställer frågor till våra experter i livechatten under kvällen!

Evenemanget sänds helt kostnadsfritt till alla som är intresserade oavsett ålder eller medlemsskap så anmäl dig idag och tipsa en vän eller tre! laugh

Länk till sändningen
Länk till sändningen: https://www.youtube.com/watch?v=_-NMOKHDeFg

I samarbete med Medborgarskolan.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.