X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Fondskolan

Starttid: 
29 september, 2021 - 18:00
Sluttid: 
29 september, 2021 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Webbinar
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du komma igång med ditt fondsparande, eller kanske lära dig mer för att utveckla detsamma? Då är denna utbildningen perfekt för dig!

Nu bjuder vi in till en helkväll om fonder, något som inte får missas. Under kvällen bjuder vi både på hela sparinspiration samt intressant fondkunskap. Vi utlovar flera intressanta talare under kvällen som kommer att presenteras när utbildningen närmar sig. Evenemanget sänds helt kostnadsfritt till alla som är intresserade oavsett ålder eller medlemsskap.  
Länk till sändningen: https://youtu.be/SiXNpOe_sKg 

Succéduon är tillbaka!

Vår första talare är fondexperten Johanna Englundh som kommer att utbilda och ge oss nya perspektiv på fondsparande samt gå igenom hur man tolkar Morningstars fondbetyg. Johanna arbetar till vardags som sparekonom på Fondbolagen Förening. Vi är väldigt glada att ha med oss Johanna och Fondbolagens förening på detta event. 

Kvällens andra talare kommer att vara Anders Stenkrona, han arbetar som Behavioral insights expert för Nordea och är expert på den mycket viktiga psykologin när vi gör investeringar. Anders kommer bland annat prata om hur man kan se över och uppdatera sin portfölj. Vi är också väldigt glada att Nordea och Anders vill vara en del av detta event. 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.