X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Följ med på Aktiespararnas Årsmöte För Eskilstuna!

Starttid: 
8 december, 2022 - 17:00
Sluttid: 
8 december, 2022 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Munktell Science Park
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Årsmöte och aktieträff med SBB samt föredragning av en valberedare. Träffen arrangeras tillsammans med StyrelseAkademien Mälardalen och Aktiespararna!

Om ni aldrig varit på ett årsmöte och vill lära er för framtida styrelseuppdrag eller bara veta vad folk snackar om när man säger att man varit på ett styrelsemöte är detta ett yperligt tillfälle att komma. 

Om man tycker att detta gamla vanliga det kan jag, så kan vi även locka med att säga att SBB kommer och gör en bolagspresentation för oss. 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
25