X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Extrainsatt årsmöte UA Eskilstuna

Starttid: 
26 september, 2021 - 19:00
Sluttid: 
26 september, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Eskilstuna
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Här får du som är medlem chans att berätta vad du tycker den lokala styrelsen ska arbete med.

Årsmötet har som uppgift att välja nya ledamöter, vice ordförande. Det finns också möjlighet för dig som är intresserad av ett engagemang inom Unga Aktiesparare att komma och ställa frågor. Vill du kandidera till styrelsen  ansök då genom att skicka CV och en personlig motivering till Eskilstuna@ungaaktiesparare.se. Alla medlemmar har varsin rösträtt under mötet, icke-medlemmar kan delta men har ingen rösträtt.

Information till dig som är intresserad av ett engagemang inom Unga Aktiesparare:

Arbetet i styrelsen har till syfte att skapa värde för föreningens medlemmar. Det görs framförallt genom att arrangera olika typer av aktiviteter för medlemmarna. Styrelsearbetet består därför till stor del av att du är delaktig i att planera och genomföra varierande och intressanta aktiviteter för medlemmarna tillsammans med övrig styrelse.

Du kommer, om du blir vald, ges förtroende att vara en del av att utveckla och driva en organisation med drygt 100 ideellt engagerade. Arbetet som styrelseledamot kommer att vara utmanande, men det kommer samtidigt att vara utvecklande, spännande och roligt. Genom ditt engagemang kommer du ha möjlighet att skaffa dig nya erfarenheter, knyta till dig viktiga kontakter och träffa likasinnade personer med ett stort intresse för aktier och sparande. Inte minst är ett engagemang inom Unga Aktiesparare Eskilstuna  en fin merit på ditt CV.

Låter det här som något för dig? Skriva en ansökan där du berättar om vem du är och hur du kan bidra i styrelsearbetet. Ansökan, innehållande CV och en beskrivning av dig själv, skickas till Eskilstuna@ungaaktiesparare.se 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 10
Anmälda: 3
Reservlista: 0

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
10