X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Experterna förklarar krypto

Starttid: 
14 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
14 april, 2021 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till en kväll med två av Sveriges absolut största kryptoanalytiker! Totte Löfström och Eric Wall! Totte och Eric är absoluta proffs med flera års erfarenhet och de tar oss igenom allt du behöver veta om marknaden. En kväll vi ser väldigt mycket fram emot!

Jönköpings avdelning bjuder in till en kväll med två av Sveriges största kryptoanalytiker! Totte och Eric har båda lyckats bygga upp sina förmögenheter genom kryptovalutor och de tar oss igenom allt du behöver veta om marknaden. Varför anser så många att kryptovalutor är framtiden? Vad kan kryptovalutor egentligen användas till? Vi går in på vad man bör tänka på när man handlar med krypto och vad det finns för risker med marknaden. vi diskuterar självklart den största kryptovalutan Bitcoin och dess senaste monstruösa uppgång.

Totte Löfström är VD och grundare för Trijo, en av Sveriges största pattformer för handel med krypto.

Eric Wall är chefsinvesterare och kryptofondsansvarig i börsbolaget Arcanekrypto.

Dessa två har ägnat flera år åt krypto och har blivit hyllade om och om igen för sina föreläsningar om området. Unga Aktiesparare ser otroligt mycket fram emot denna kvällen tillsammans med er!

 

Eventet är öppet för alla oavsett om du är medlem eller inte i Unga Aktiesparare. Du behöver dock anmäla dig här nedan för att få länk till eventet, men du behöver inte fylla i något medlemsnummer. Länken kommer skickas ut dagen innan eventet och under dagen. Glöm inte att titta i din skräppost om du inte fått något mail.

Länken har nu skickats ut till de anmälda, om du inte hittar ditt mail så kan du även nå eventet här: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MDJhNzFmZjctNTdjOC00NzM0LTg3ZWItYjBhYmVmMDk4NTc1%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%225dd0180b-a4c5-4abb-a931-86941ceab3d7%22%2c%22Oid%22%3a%22912b6777-7669-4a8e-9ab4-17ce8de240d5%22%2c%22IsBroadcastMeeting%22%3atrue%7d&btype=a&role=a

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: