X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Ersätts med aktiefika fokus fastighetsbolag (Nordea Bostadsskola)

Starttid: 
24 november, 2022 - 19:00
Sluttid: 
24 november, 2022 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Mittuniversitetet
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Då vi tyvärr inte fick tillräckligt många anmälda till bostadsskolan så fanns det ingen möjlighet att genomföra detta event. Vi kommer istället anordna ett aktiefika med fokus fastighetsbolag, vi tänkte vara på Mittuniversitetet där vi tar ett grupprum och bjuder på fika. (Välkommen till efterlängtat fysiskt event där vi får göra besök hos Nordea som kommer lära oss mer om bostäder. Föranmälan krävs för att vi skall kunna veta hur många personer som kommer.)

Då vi tyvärr inte fick tillräckligt många anmälda till bostadsskolan så fanns det ingen möjlighet att genomföra detta event.
Vi kommer istället anordna ett aktiefika med fokus fastighetsbolag, vi tänkte vara på Mittuniversitetet där vi tar ett grupprum och bjuder på fika.
 

(Äntligen är det dags för fysiskt event, tillsammans med Nordea kommer utbildningar hållas och vi rivstartar med bostadsskolan.

Anmäl er nu direkt och spendera en onsdagkväll med oss samtidigt som ni får ovärderlig kunskap inom bostäder. Det bjuds på fika under kvällen och prelimär agenda för kvällen finns att se i förväg vad ni har att förvänta er. Vi kör igång vid kl 19 på Nordeas kontor på Kyrkogatan 15, hoppas vi ses där.)

Vänliga hälsningar,

Unga Aktiesparare Sundsvall

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.