X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

En styrelsemedlems bekännelser!

Starttid: 
20 oktober, 2020 - 18:30
Sluttid: 
20 oktober, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Hotel Flora, Grönsakstorget 2, 411 17 Göteborg
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Styrelsemedlemmen Leonard Drake är en riktigt aktienörd, på detta event kommer han på ett naket och ärligt sätt dela med sig av sin strategi både rörande sin privatekonomi och strategi på aktiemarknaden. Rent konkret kommer han att visa hur han använder sig av börsdata för att hitta bolag och hur han sedan går tillväga för att bygga sina investerings-case. Med ett syfte att inspirera dig som medlem i utformandet av din egen strategi.

Med eventet "En styrelsemedlems bekännelser" återstartar vi försiktigt de fysiska eventen. Vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal deltagare för att kunna möjliggöra goda avstånd.

Vi ber även dig som medlem vara uppmärksam, och ENDAST deltaga om du om känner dig 100% symptomfri. 

Eventet kommer att följas upp med en afterbörs under namnet "Börsdata & Chill" Där vi tillsammans kan umgås, prata aktier, och kolla på bolag under lättsamma, informella former.

Eventet kommer att äga rum I "The Fashion Room" på Hotel Flora alldeles intill Grönsakstorget. Vi kommer att bjuda på lite gott käk och om ni önskar något att dricka annat än vatten får ni gärna anlända lite tidigare och beställa valfri dryck i baren.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Leonard Drake af Hagelsrum

Leonard Drake af Hagelsrum
Mobil:  0708663395
Telefon:  07088663395

leonard@drakeafh.se
20