X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

En kväll med fundamental analys

Starttid: 
10 december, 2018 - 18:00
Sluttid: 
10 december, 2018 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
LBS Stockholm Norra
När nätterna blir långa och kölden sätter in, då är ni alla varmt välkomna på ett ännu ett grymt event med oss på UA Solna/Sundbyberg! Tillsammans med Jörgen Wärmlöv, förvaltare på Spiltan, kommer vi bjuda på en intressant utbildning samt workshops och såklart fika i form av hembakade lussebullar! #sparadkrona

Hej alla glada och fina! Trots att julen närmar sig sakta men säkert får vi ju såklart inte glömma det absolut viktigaste, nämligen börsen och förvaltning av våra portföljer.

Två av UA:s fem gyllene regler är som du säkert vet att förstå vad du investerar i och att hålla dig uppdaterad kring innehaven. Rapportsäsongen har nyss slagit till igen och för att förbereda oss ännu bättre inför årsrapporterna som kommer i början av 2019 bjuder vi på Unga Aktiesparare Solna/Sundbyberg in till en fantastisk utbildningskväll. Den kommer handla om hur man gör fundamentala analyser av bolag.

Tillsammans kommer vi och Jörgen Wärmlöv, förvaltare av bland annat Spiltan Globalfond Investmentbolag, gå igenom hur du ska tänka och vad som är viktigt. Vi varvar med lite roliga workshops och ett härligt fika, som det ska vara!

Varmt välkommen!

 

Är du anmäld och inte närvarar utan att lämna återbud kommer vi att debitera dig med en no-show avgift på 100 kr. Avanmälan ska ske senast 24 timmar innan eventets start.

 

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Christoffer Österberg

Christoffer Österberg
Mobil:  0760182737
Telefon:  0760182737

chriistoffer.osterberg@gmail.com