X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digitalt samtal om pension

Starttid: 
25 november, 2020 - 18:00
Sluttid: 
25 november, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt, Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Har du full koll på din pension? Har du hyfsad koll på din pension? Har du noll koll på pension? Oavsett dina förkunskaper är detta en kväll som garanterat kommer att utveckla dina kunskaper om pension. Under eventet kommer UA Karlskronas egna expert inom pension genomföra en kortare presentation. Efter presentationen följer en diskussion där vi tillsammans reder ut ämnet pension

Eventet är för alla oavsett tidigare erfarenheter och kommer att genomföras helt Coronasäkert via den digitala plattformen Zoom. Det enda du behöver förbereda är att ladda ner Zoom i din smartphone, surfplatta eller dator. När Zoom är nerladdat är du redo att ansluta via länken som publiceras på vår Facebook och Instagram en kvart innan evenemangets start.

Eventet är helt kostnadsfritt och alla får delta, medlemmar såväl som icke medlemmar. Ingen anmälan krävs. Anslut endast via länken så är du redo! Vid frågor, mejla karlskrona@ungaaktiesparare.se eller kontakta oss via kontaktuppgifterna som du finner längst ner i evenemanget på vår hemsida www.ungaaktiesparare.se  Vi ses digitalt!

Kontaktpersoner: