X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital utbildning Börsdata

Starttid: 
17 november, 2020 - 14:00
Sluttid: 
17 november, 2020 - 16:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt event
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig mer om fundamental analys och är nyfiken på plattformen börsdata?

Vilka verktyg finns för att analysera företag och hur fungerar fundamental analys? 

Ta tillfället att delta i en grundläggande utbildning med George från börsdata. Vi går igenom fundamental analys och funktionerna för finansiella nyckeltal som börsdata erbjuder. I kursen ingår dessutom 2 månaders premium medlemskap!

 

Utbildningen hålls via zoom

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 

Jessica Hansson

Jessica Hansson
Mobil:  0703950129
Telefon:  0703950129

Jessiiehansson@hotmail.se