X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital Företagsträff med Investor AB

Starttid: 
23 november, 2020 - 18:00
Sluttid: 
23 november, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Microsoft Teams
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Investor AB är ett svenskt investmentbolag som grundades av Wallenberg-familjen 1916. Investor jobbar genom styrelserepresentation, industriell erfarenhet och ett väletablerat nätverk mot att bli best-in-class. Den 23 november bjuder Investor oss på en privat presentation av deras företag, historia, kultur och strategi! Vi kanske även får en och annan inblick i hur det är att arbeta på Investor.

Investor ligger på topplistorna bland de mest ägda aktierna i Sverige och de var även bland de mest köpta aktierna under våren. Avkastningen har inte heller svikit, aktien är i skrivande stund upp över 10% i år, över 400% på 10 år och häromveckan slog de nytt all time high. Vad ligger bakom denna popularitet? Hur går bolaget bakom avkastningen? Följ med oss live på Microsoft Teams och ta reda på det!

Det här vill ni inte missa!


Eventet kommer endast vara digitalt och man kan titta utan krav på konto via Microsoft Teams.
Länk kommer skickas på e-mail till alla anmälda ungefär en timme innan eventet börjar.

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
1000