X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital företagsträff med Investor

Starttid: 
22 juni, 2021 - 18:00
Sluttid: 
22 juni, 2021 - 19:00
Plats: 
Microsoft Teams
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Tisdagen 22/6 Bjuder Unga Aktiesparare Kalmar in till ett event tillsammans med Investors Magnus Dalhammar!

Magnus Dalhammar, Head of investor relations på Investor sedan 2009, gästar oss en junikväll för att presentera bolaget och djupdyka in i deras investeringsfilosofier. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill få en bättre inblick i ett av Sveriges mest folkkära och anrika bolag. 

Investor grundades 1916 och har sedan dess etablerat sig som Stockholmsbörsens största investmentbolag. Portföljen består av både noterade och onoterade innehav med ett långsiktigt och engagerat ägande som gemensam nämnare.

Eventet är öppet och kostnadsfritt för alla!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: