X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital företagspresentation: Doro

Starttid: 
13 april, 2021 - 18:00
Sluttid: 
13 april, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Microsoft Teams
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Tisdagen den 13 april kl. 18:00 bjuder Unga Aktiesparare Malmö in till en digital företagspresentation med Doros VD Carl-Johan Zetterberg.

Doro är en svensk teknikkoncern som 2019 omsatte över 2 000 miljoner kronor. Doros verksamhet är primärt inriktad på utveckling och försäljning av telekomprodukter anpassade för seniora användare, men även mot trygghetstjänster. Företaget grundades 1974 och bedriver idag försäljning i över 30 länder på 5 kontinenter. 

Hoppas vi syns den 13 april klockan 18:00! Eventet planeras att hållas i Microsoft Teams och länken dit skickas några timmar före starten på eventet! smiley

 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Hugo Hertzberg

Hugo Hertzberg
Mobil:  0739538621
Telefon:  0739538621

hugohertzberg@mail.com