X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital dubbelföreläsning av investeringsföretagen VNV Global samt VEF

Starttid: 
18 maj, 2022 - 18:00
Sluttid: 
18 maj, 2022 - 20:00
Plats: 
Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
- Nu kan vi stolt presentera en digital dubbelföreläsning av investeringsföretagen VEF och VNV Global.

Från VEF kommer deras ekonomichef samt Investor Relations Henrik Stenlund. VEF är ett investmentbolag som investerar i privata fintechföretag i tillväxtfas över hela den framväxande världen. De tar minoritetsandelar och är aktiva investerare med styrelserepresentation i vart och ett av deras portföljinnehav. VEF Global respekterar makrot, men är övertygade om att den sekulära tillväxttrenden för EM fintech uppväger all makroosäkerhet och volatilitet som de och deras portföljbolag alltid kommer att leva genom. En digital finansvärld är slutspelet och de bästa företagen kommer alltid ur fickorna av makro- och marknadsturbulens i en starkare relativ position.

Från VNV Global kommer Björn Siverts som är ansvarig för Investor Relations samt mediakontakten. 
VNV investerar i snabbt växande teknologiföretag med potential att bli världsledare inom sina områden. De har mer än 20 års erfarenhet samt brinner för att omvandla visionära affärsidéer till varaktiga verkligheter. VNV gillar sektorer med höga inträdesbarriärer där de kan se långsiktig avkastning – som mobilitet, marknadsplatser och digital hälsa. De är aktiva investerare som tillför djup sektorerfarenhet och strävar efter att stödja deras portföljbolag på styrelsenivå och utanför. VNV är kunniga om både framväxande och utvecklade marknader, från Europa till Mellanöstern och Nordafrika. 

Zoom länk: https://mdh-se.zoom.us/j/66397204917

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Henrik Claesson

Henrik Claesson
Mobil:  0736551049
Telefon:  46736551049

he.claesson@outlook.com