X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Digital Aktiefika - Höstens vinnare

Starttid: 
25 maj, 2020 - 18:00
Sluttid: 
25 maj, 2020 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vilka aktier kommer att bli höstens vinnare? Hur påverkar Coronakrisen börsen och dess bolag på längre sikt? Dessa frågor diskuterar vi under denna digitala aktiefika.

Välkommen att ansluta till vårat Google Meet-möte på måndag för att diskutera framtiden för börsen. Skriv in "uadigitalfika" för att komma till mötet eller använd länken nedan. Du behöver ett Google-konto. 

To join the video meeting, click this link: https://meet.google.com/rdg-wqfh-gwa

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 40
Anmälda: 4
Reservlista: 0

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Kimian Hedlund

Kimian Hedlund
Mobil:  0708352499
Telefon:  0708352499

kimianhedlund@icloud.com
40