X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bygg din egen pengamaskin

Starttid:  15 november, 2017 - 17:30
Sluttid:  15 november, 2017 - 21:00
Typ av av aktivitet:  Utbildning
Plats:  Blekinge tekniska högskola, sal G340
Är du nybörjare när det gäller aktier och fonder och vill lära dig grunderna? Eller har du kanske hållit på med aktier en tid och känner att du vill fräscha upp kunskaperna inom området?

Grundkurs i aktie- och fondsparande

Då är du välkommen till Unga Aktiesparares grundkurs tillsammans med Swedbank som hålls två onsdagskvällar i november. Detta är ett ypperligt tillfälle att få lära sig grunderna om aktier och kunskap som krävs för att komma igång med ett lönsamt och långsiktigt sparande.

Du lär dig om hur aktiemarknaden fungerar och att värdera och analysera olika aktier, hur du går tillväga för att spara och dess alternativ, risker, möjligheter samt att köpa och sälja aktier.

Kursen är uppdelad på 2 tillfällen, del 1 är den 15 nov och del 2 är den 22 nov och båda tillfällen är på Blekinge Tekniska Högskola, sal G340 i Karlskrona. Starttiden är 17.30 och kursen beräknas pågå till 21. Vi bjuder på smarrig baguette, frukt, saft och såklart kaffe.

 

Detta är självklart helt gratis och inga förkunskaper behövs, bara ett intresse!

 

Datum? Onsdag den 15 nov samt 22 nov

Tid? 17.30-21

Var? Blekinge Tekniska Högskola sal G340

 

Frågor om denna utbildning besvaras av:

uakarlskrona@gmail.com eller här på Facebook.

 

Anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 14/11!

 

Till dess, Må väl och ta hand om varandra i höstmörkret!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig
 
1 Från 2 Slutförd
Kontaktpersoner: