X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bostadsskola: Från första sparkronan till inflyttningsfest

Starttid: 
5 oktober, 2022 - 18:00
Sluttid: 
5 oktober, 2022 - 19:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till Bostadsskola med Nordea och Unga Aktiesparare. Här ger vi dig massor med kunskap inför första bostadsköpet. Ett webbinarium med tips och tricks från flera aktörer på bostadsmarknaden.

Går du i tankarna om att köpa din första bostad? Missa inte denna digitala livesändning där vi ger dig informationen och tipsen kring vad du behöver tänka på.

Under kvällen kommer vi följa en persons olika stadier i ett bostadsköp och följa resan om hur man sparar ihop till en kontantinsats, får lån, hittar sin drömlägenhet och löser allt det juridiska. Vi kommer få lära oss av Unga Aktiesparare, Nordea, Mäklarhuset och Familjens jurist. Vi kommer bland annat att gå igenom:

  • Att spara till sin bostad
  • Att köpa bostad
  • Bostadsmarknaden just nu
  • Boendejuridik

Länk till webbinariet mailas ut till alla anmälda ca 1h innan eventet startar. Du kommer kunna ställa frågor i chatten, men inte synas eller höras under livesändningen. Du kan även se livesändningen i efterhand. 

Anmäl dig här

 

 

Kontaktpersoner: