X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Börsstrategi med Per H Börjesson

Starttid: 
8 april, 2021 - 17:00
Sluttid: 
8 april, 2021 - 18:00
Plats: 
https://lu-se.zoom.us/j/62792470606
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Torsdagen den 8/4 bjuder Unga Aktiesparare Lund in till ett event tillsammans med Spiltans Per Håkan Börjesson, på temat börsstrategi!

Per H Börjesson är vd för Investment AB Spiltan, som har utvecklats från en aktiesparklubb till ett av Sveriges mest framgångsrika investmentbolag. Börjesson har med sin investeringsstrategi blivit känd som "Sveriges Warren Buffet" och portföljbolaget Spiltan Fonder AB driver en av Sveriges mest populära fonder, Spiltan Aktiefond Investmentbolag. Detta är den mest ägda fonden på Avanza, med över 459.000 ägare och ett otroligt track record att slå index. 

Under eventet berättar Per H om sina praktiska lärdomar från Spiltans utveckling och delar med sig av sin börsstrategi. Han pratar även om hur man kan tänka kring sparande och investerande i dagens säregna börsklimat. Per H har även skrivit många böcker om börsen och investeringar, bland annat "Så här kan alla svenskar bli miljonärer", "Så blir du miljonär i hängmattan" mm! 

Inför eventet kommer vi ha en tävling där vi lottar ut böcker skrivna av Per H, så följ oss i våra sociala kanaler för att inte missa det. Det kommer även tävlas ut böcker på eventet! 

Eventet hålls via Zoom och är endast öppet för medlemmar som anmäler sig nedan. Dock har du som medlem  möjlighet att ta med en vän - anmäl dig som vanligt och be din vän anmäla sig och uppge ditt namn i anmälan!

Zoom-länken: https://lu-se.zoom.us/j/62792470606 

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: