X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Börspanelen: Hur sparar du smart?

Starttid: 
29 januari, 2020 - 18:00
Sluttid: 
29 januari, 2020 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Kockum Fritid Västra Varvsgatan 8, Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Sparar du i aktier eller i fonder? Har du redan börjat pensionsspara? Hur ska vi tänka kring vårt sparande? Vi besöks av några av Sveriges största aktiestjärnor för att ta reda hur du ska göra. Succéförfataren Anders Haskel, Sparoraklet Karin Sjöblom samt grundaren till bloggen och podcasten RikaTillsammans Jan Bolmeson. Vår panel ska försöka reda ut dessa viktiga frågor och många fler. Privatekonomi VD och sparprofilen Elin Agorelius har tyvärr inte längre möjlighet att närvara i börspanelen på grund av sjukdom. Vi hör nu av oss till ersättare och hoppas kunna presentera ett bra alternativ inom kort!

Mer om paneldeltagarna
Karin Sjöblom, ”Sparoraklet”, som med vanlig lön som lärare byggt upp ett rikt liv som pensionär.
”Jag lärde mig hur man handlar med aktier när jag pluggade nationalekonomi, och har ett helt annat liv nu än jag skulle ha haft annars. Jag kan unna mig precis vad jag vill, som att resa med mina barn och barnbarn”.

Anders Haskel, författare till böckerna ”Bli grymt rik på aktier” och ”Konsten att bygga en lönsam aktieportfölj”
Anders Haskel köpte sina första aktier när han var i 20-årsåldern. Efter några år som yrkesofficer började Anders 1986 arbeta som ansvarig för Aktiespararnas ungdomsverksamhet. Efter det har han bland annat jobbat med analys, rådgivning och portföljförvaltning inom bank. Anders har också arbetat som prisbelönad ekonomijournalist samt verkat som styrelseledamot i fond- och värdepappersbolag. Utöver en yrkesofficersexamen har Anders Haskel studerat ekonomi vid Stockholms Universitet.

Elin Agorelius, Vd, Privatekonomi, med ett tidigt intresse för aktier köpte hon sina första i tonåren, har nu 23000 följare på Shareville och har förräntat 67 % de senaste 5 åren.
”Som 11-åring skrev jag min första publicerade artikel. Det gav mersmak, så det skrivna ordet har varit en röd tråd genom arbetslivet. Idag är jag verksamhetschef på en organisation vars syfte är att utbilda ungdomar inom privatekonomi.”

Jan Bolmeson, grundare till RikaTillsammans.
” Sedan 2007 har jag bloggat om kloka råd och konkreta tips för att göra privatekonomi och sparande både roligare och enklare. Sedan 2017 poddar jag tillsammans min fru Caroline i Rikatillsammanspodden varje söndag kväll. Jag är civilingenjör i teknisk fysik, rikedomscoach, pappa och författare till boken "Gör ditt barn rikt". Jag har citerats i bl.a. Aftonbladet, Göteborgs Posten, Metro, Sydsvenskan och TT. Jag har deltagit i Sveriges Radio, SVT, TV3 och TV4.”


Vi belastar en no-show-avgift på 100 kr för de som inte kommer till eventet eller har avanmält sig vid eventets start. Avanmälan skickas på mejl till malmo@ungaaktiesparare.se. 

Inte medlem i Unga Aktiesparare? Anmäl via Aktiespararna här: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/paneldebatt-om-sparande-hur-sparar-du-smart

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

70