X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Börs & Barbeque

Starttid: 
17 maj, 2022 - 18:00
Sluttid: 
17 maj, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Jönköping, Vätterstranden, vid stranden utanför restaurang Sjön
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Den 17 maj anordnar vi i Jönköpings lokalavdelning Börs o Barbeque! Kom och träffa oss på Vätterstranden för gött häng och prata börsen, sparande och privatekonomi med oss. Vi bjuder på goa burgare och vackert väder!

Invig sommaren med oss! Vi bjuder in till grill och trevligt snack på vätterstranden. Vi har beställt soligt väder och uppåtgående aktiekurser att prata om! Det kommer att bjudas på tävlingar och spel med utlovade priser till vinnarna! Vi bjuder på hamburgare till de som är hungriga och vi kommer även att bjuda på läsk. För de som vill dricka annat en sådan vacker sommarkväll så får detta tas med. Trevligt häng med oss i UA helt enkelt!

Vi ses på stranden utanför restaurang Sjön. Eventet är öppet för alla, oavsett om du är medlem eller inte. Så ta med dig en polare o kom förbi och njut av mat och väder! För att veta hur många som kommer och hur mycket mat vi behöver så krävs en anmälan nedan. Anmäl dig så fixar vi mat och specialkost till de som anger detta.

Vi ser fram emot att träffa er!

Vi ses!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: