X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Börja nyåret med en aktiefika

Starttid: 
16 januari, 2020 - 16:00
Sluttid: 
16 januari, 2020 - 18:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Espresso House Stureplan
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du bolla idéer om olika företag, prata om olika spar strategier eller bara bredda ditt nätverk? Då är du välkommen på UA Stockholm Syds vinter fika.

 

 

Vi träffas inne på Espresso house Stureplan kl 16.00, fikat håller på till ca 18.00.  OBS att Unga aktiesparare inte står för fikat, den får du stå för själv. 

Under fikat kommer du även ha möjligheten att träffa och nätverka med styrelsen. 

Välkommen! 

 

Kontakt: 

Mona Lindh 0768954999

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 35
Anmälda: 5
Reservlista: 3

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Mona Lindh

Mona Lindh
Mobil:  0768954999
Telefon:  0768954999

Monalindh@icloud.com
35