X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bolagsträff med Nivika och Sensys Gatso Group! Träffa VD:n bakom bolaget

Starttid: 
22 mars, 2023 - 18:30
Sluttid: 
22 mars, 2023 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Dag Hammarskjölds plats 1, Jönköping (Samlingssalen Fokus på Stadsbiblioteket)
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen till aktieträff med Sensys Gatso och Nivika. Nivika är ett snabbväxande fastighetsbolag baserat i Värnamo och Jönköpingsbaserade Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar.

Nivika om Nivika:

"Nivika är ett snabbväxande fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande, en effektiv nybyggnation samt med en investeringstrategi som syftar till att vara flexibel och anpassningsbar gentemot fastighetsmarknaden.

Med småländsk klokskap och med känsla för kvalitet utvecklar och förvaltar vi hus för generationer.

Nivika bygger både bostäder och kommersiella lokaler på ett flertal ställen i södra Sverige. På Hisingstorp i Jönköping uppför man förnärvarande 82 lägenheter i ett trygghetsboende. Nivikas mål är att fastighetsportföljen år 2025 ska nå 12 miljarder kronor varav 60% ska utgöras av bostäder och samhällsfastigheter."

Nivika presenteras av Niclas Bergman och Kristina Karlsson.

Sensys Gatso Group AB

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 263 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com

Sensys Gatso Group AB presenteras av Pär Degerman, CTO.

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: 
25