X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bli miljonär på börsen!

Starttid: 
19 januari, 2022 - 18:00
Sluttid: 
19 januari, 2022 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Zoom (länk skickas till er som är anmälda dagen innan)
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
En föreläsning om hur du genom aktier och fonder når din första miljon med Alexander Gustafsson från Nordnet.

Unga Aktiesparare välkomnar till en föreläsning tillsammans med investeringscoachen Alexander Gustafsson från Nordnet där han under en timma kommer att prata om hur du når din första miljon

Alexander Gustafsson är en välkänd profil inom aktievärlden och jobbar som investeringscoach på Nordnet. Han har genom åren genomfört över tusen föreläsningar som har varit väldigt uppskattade och nu är det äntligen Unga Aktiesparares tur. 

Under en timma kommer Alexander att bland annat prata om vad du behöver för att komma igång med ditt sparande i aktier och fonder, ge dig en förståelse för vad det egentligen innebär och hur du strategisk ska gå tillväga för att nå din första miljon. 

Missa inte denna unika chans - ta tag i ditt sparande och gör ditt livs bästa investering. Under kvällen har du också möjlighet att vinna en goodiebag, innehållet avslöjar vi inte men vi lovar en goodiebag med allt som behövs för att kickstarta ditt sparande. 

 

Vänta inte med att anmäla dig, vi har ett begränsat antal platser. Föreläsningen kommer att genomföras digitalt med hänsyn till folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Unga Aktiesparare och Alexander ser fram emot att få träffa dig! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Dilan Kilic

Dilan Kilic
Mobil:  0739961529
Telefon:  0739961529

Kilic.dilan@outlook.com