X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Bli en superentreprenör

Starttid: 
29 januari, 2020 - 17:00
Sluttid: 
29 januari, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Adolf Fredriks kyrkogata 8
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.

Vi i Ungaaktiesparare Stockholm syd vill tillsammans med Marginalen Bank bjuder in dig till en kväll med temat entreprenörskap. Som föreläsare har vi Gabriel Karlberg som jobbar som affärsutvecklare på Marginalen bank men också som lärare och forskare på Handelshögskolan i Stockholm och arbetat med snabbväxande företag som Groupon. Gabriel har gedigna erfarenheter som entreprenör då han skapade det första läxhjälpsföretaget i Sverige redan som 19 åring. Gabriel är en expert på området ekonomistyrning och kommer lära oss mycket om hur det är att vara entreprenör, hur man finner drivet och hur man är nytänkande. Evenemanget riktar sig för de som är intresserade av entreprenörskap och kanske vill driva företag i framtiden.

Schemat:

17.00 – Mingel hos Marginalen bank

17.30-19.00 – Föreläsning av Gabriel Karlberg

19.00 – Avslutning

Vi kommer att ta en no-show avgift på 100kr för de som inte kommer till evenemanget eller som inte avanmält sig minst 24h innan evenemanget.

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 50
Anmälda: 34
Reservlista: 12

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
50