X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

AW med UA

Starttid: 
23 mars, 2023 - 18:00
Sluttid: 
23 mars, 2023 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Chapter House Växjö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Häng med oss på After Work till Chapter House i Växjö för god dryck och härligt snack!

Den 23/3 kör vi i Unga Aktiesparare Växjö After Work på Chapter House där ni är välkommna att avnjuta mat och dryck tillsammans med styrelsen samt stärka er bekantskap med vilka vi är. Vi drar igång 18:00 med lite quiz, summering av första börskvartalet, samt många andra intressanta diskussionsämnen.

Anmäl er nedan för att bordbokningen skall vara tillräcklig och kom som du är!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: