X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Att spara och investera som student !

Starttid: 
25 mars, 2021 - 18:00
Sluttid: 
25 mars, 2021 - 19:15
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Detta är ett event för dig som är studerade och vill nära dig mer om sparande! Föreläsningen ger dig grundläggande kunskaper om aktier och fonder samt ger olika tips på hur man kan lägga upp sitt sparande.

Under detta digitala event håller lokalavdelningen i Örebro en föreläsning där du får ta del av råd och tips för sparande men även fördelar med att investera som student. Detta event är för både den som inte investerat tidigare men även den som investerat ett bra tag men som ändå vill lära sig mer. Vi kommer att börja eventet ungefär 18.00 då alla ska få möjligheten att komma hem från arbetet, hinna äta och koppla av. 

Vi hoppas att du är lika exalterad som oss inför denna föreläsning och vi ser fram emot att få träffas via Zoom!

Finns det andra frågor kontakta:

orebro@ungaaktiesparare.se

Varmt välkomna! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.