X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Årsmöte Unga Aktiesparare Skellefteå

Starttid: 
17 februari, 2020 - 17:00
Sluttid: 
17 februari, 2020 - 18:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15, 114 36, Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på årsmöte!

Dags för årsmötet för 2020!

Välkommen att ta del av vår verksamhetsberättelse och ekonomi för året 2019, utval av ordförande och ledamöter för år 2020, samt kom med egna motioner och förslag för vår verksamhet.

Endast medlemmar har rösträtt i våra omröstningar. Medlemsnummer finns på "mina sidor" på www.ungaaktiesparare.se och skall på begäran visas för giltig rösträtt.

Datum och tid: 17/2 kl 17.00.
Plats: Sturegatan 15, 114 36, Stockholm

 

Möjlighet att närvara via länk finns.

Varmt välkomna önskar Unga Aktiesparare Skellefteås styrelse!

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Kontaktpersoner: 

André Netzén Örn

André Netzén Örn
Mobil:  0760144740

andrenorn@gmail.com