X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Årsmöte för Unga Aktiesparare Höllviken

Starttid: 
21 september, 2020 - 20:00
Sluttid: 
21 september, 2020 - 21:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Teams
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vi på Unga Aktiesparare Höllviken önskar alla medlemmar hjärtligt välkomna till vårt årsmöte.

Endast medlemmar har rösträtt i våra omröstningar. Medlemsnummer finns på "mina sidor" på www.ungaaktiesparare.se och skall på begäran visas för giltig rösträtt. Övriga personer är välkomna men har ingen rösträtt.

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig