X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Årsmöte UA Lund

Starttid: 
19 januari, 2022 - 18:30
Sluttid: 
19 januari, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Digitalt via Zoom
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga Aktiesparare Lund bjuder in till Årsmöte klockan 18:30 den 19 januari 2022! Redovisning av året 2021 och presentation av verksamhetsplan för 2022.

Alla medlemmar har yttranderätt och förslagsrätt till lokalavdelningens årsmöte. Årsmötet kommer äga rum den 19 januari 18.30. För att delta på årsmötet krävs det att du anmäler dig här på hemsidan. 

Varmt välkomna!

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 

Viktor Ritsvall

Viktor Ritsvall
Mobil:  0729638757
Telefon:  0729638757

viktor@ritsvall.net