X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Årsmöte Jönköping 2021

Starttid: 
18 januari, 2021 - 18:30
Sluttid: 
18 januari, 2021 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Online
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Nu i januari är det dags för årsmöte för Unga Aktiesparare Jönköpings styrelse. Alla medlemmar är välkomna att vara med på årsmötet som i år sker digitalt.

Årsmötet har som uppgift att välja nya ledamöter, ordförande och vice ordförande inför 2021. Valberedningen lägger fram förslag till alla roller som röstas igenom under årsmötet. Alla medlemmar har varsin rösträtt under mötet, icke-medlemmar får också delta men har ingen rösträtt.

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: