X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Använd fundamental analys för att hitta rätt aktier

Starttid: 
5 november, 2020 - 17:15
Sluttid: 
5 november, 2020 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
digitalt
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Ordförande för lokalavdelningen i Skövde guidar dig igenom fundamenta analys. Vad är det, fur används det bäst och när bör det användas.

Höstens första större digitala event från oss i Skövde blir en grundkurs i fundamental analys. Vi går igenom de vanligaste nyckeltalen och hur de bör användas för att jämföra bolag mot varandra. En grundkurs i ett kraftfullt verktyg när du vill hitta rätt bolag med andra ord. Länk till kvällen kommer närmare inpå eventet.

Anmäl mig

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: