X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Analyskväll

Starttid: 
30 juli, 2020 - 18:30
Sluttid: 
30 juli, 2020 - 20:30
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Teams
Förväntade förkunskaper: 
Grundläggande kunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Välkommen på analyskväll med Unga Aktiesparare region väst där vi kommer att presentera analyser på Disney, Vestas och Newmont. Det bästa av allt? du behöver inte röra dig en meter från din bekväma soffa, uteplatsen i solen eller om du korsat Sveriges gränser i dessa tider. Istället kommer vi hem till dig, var du än är, via en direktlänk på teams. 

Vi kommer presentera vardera bolag utifrån marknadstrender, nyckeltal och våra personliga åsikter. Efter analysen kommer det att finnas tid för diskussion och frågor, exempelvis angående vad vi och andra deltagare tycker om bolagen som har analyserats. I slutet av varje diskussion kommer vi enligt äkta analytiker-standard köra varvet runt med “köp eller sälj”. 

 

Detta event är endast för medlemmar och ger dig möjligheten att spetsa dina kunskaper kring bolagsanalys. 

 

Tid: 18.30- tills diskussionen tar slut

Var? Teams. Länk kommer skickas till dig via mejl vid anmälan

Länk för att delta: 

TRYCK PÅ MIG

Denna aktivitet är endast för medlemmar. Logga in för att anmäla dig

Kontaktpersoner: