X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Alternativa investeringar

Starttid: 
24 november, 2022 - 17:00
Sluttid: 
24 november, 2022 - 20:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Sturegatan 15, 114 36 Stockholm
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Vill du lära dig hur du kan investera utanför börsen och sprida riskerna? Under detta event pratar vi om hur du kan sprida risken utanför börsen.

Lär dig om passiva inkomster och hur du kan investera mer än aktier under detta event. Under utbildningen kommer Fredrik Källgren, VD Kameo Sverige att prata om hur du kan investera i lån till fastigheter och företag. Kameo är ett företag som erbjuder att investera i lån där du som investerare får ränta som avkastning.

Vad du kommer att lära dig:

  • Vilka för- och nackdelar med sådana typer av investeringar?
  • Vad finns det mer för sätt att investera?
  • Vi kommer också prata om passiva inkomster och vad det innebär.

Vi bjuder på fika och en trevlig kväll. 

 

Anmäl mig

Platser: 30
Anmälda: 13

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
30