X
När du anmäler dig till en aktivitet så fyller du i dina personuppgifter, samt medlemsnummer och e-post. Det här behöver vi för att kunna skicka dig som deltagare information inför aktiviteten. Men också för att återkoppla om det är något material som ska skickas ut efter aktiviteten. Du kan även under en två månaders-period få tips på e-post om en fortsättning eller liknande aktivitet publiceras.

Dina uppgifter tas bort ur våra register 2 månader efter att aktiviteten passerat.

Aktieträff på restaurang V i Malmö!

Starttid: 
29 juni, 2022 - 17:00
Sluttid: 
29 juni, 2022 - 19:00
Typ av av aktivitet: 
Plats: 
Skomakaregatan 5, 211 34 Malmö
Förväntade förkunskaper: 
Inga förkunskaper
Inga förkunskaper: Till dessa event förutsätter vi inga förkunskaper inom sparande, aktier eller investeringar. Vi förklarar begrepp och grundläggande samband.

Grundläggande förkunskaper: Till dessa event är diskussionerna baserade på att du känner till grundläggande begrepp och tidigare köpt en aktie.

Djupgående kunskaper: På dessa event kommer diskussionerna vara på en högre kunskapsnivå och de flesta begrepp kommer inte att förklaras om du inte frågar om det. På dessa event förutsätter vi även att du är bekväm med grundläggande aktieanalys och grundläggande ekonomiska samband.
Unga aktiesparare i Malmö bjuder in till en aktieträff med skönt häng!

Hej nätverket! 

Är ni redo för ett ordentligt aktiesnack? :)

Vi hade tänkt att bjuda in alla våra aktievänner och ekonomiintresserade till en träff i Malmö där vi bjuder på socialt umgänge med diskussioner angående aktier och investeringar. Inga förkunskaper krävs så detta är någonting för ALLA oavsett vilken kunskapsnivå man är på! Tanken är att efter träffen är slut så går alla hem med någon ny kunskap inom ert sparande! Ni som är medlemmar får gärna ta med er någon kompis till träffen!

Vi i unga aktiesparare har bokat bord på restaurang V i Malmö och vill man äta/dricka så står man för denna kostnad själv så står vi i styrelsen för sällskapet med gott snack:) Träffen äger rum den 29 juni klockan 17 → Hoppas vi ses där → And let’s aim for the million! :) 

P.S det är endast totalt 12 platser som vi bokat så se till att anmäla er! 

Du vet väl att du måste vara inloggad för att inte hamna på eventets reservlista? Logga in först för att ha så stor chans som möjligt att få en plats på alla event. Är du inloggad kan du även anmäla dig till medlemslåsta event!

Är du inte medlem? Du kommer hamna på vår reservlista och får gå på eventet i mån av plats, men våra medlemmar har förtur till alla event. Om du får plats eller inte kommer att meddelas av arrangören några/någon dag innan eventet. Vill du ha så stor chans som möjligt att få plats? Bli medlem i UA!

Anmäl mig

Platser: 12
Anmälda: 4
Reservlista: 0

Lägg till i kalendern

 
1 Från 2 Slutförd

Integritetspolicyn finner ni här.

Kontaktpersoner: 
12